Αποστολή Προϊόντων / Μεταφορικά

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ταχυμεταφορές (courier) και με όλες τις μεταφορικές εταιρείες στο χώρο και στον τόπο που θα μας υποδείξετε.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Για Ελλάδα και για αποστολές με courier o χρόνος παράδοσης είναι η επομένη εργάσιμη ημέρα και με μεταφορικές εταιρείες 1 έως 2 εργάσιμες

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω PayPal, απαιτείται η έγκριση της πιστωτικής κάρτας σας προτού προβούμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει το οποίο θα αναγράφει αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει καθώς επίσης και τον αναγνωριστικό αριθμό της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον κωδικό για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Η απόδειξη-τιμολόγιο της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί μαζί με το πακέτο που θα σας παραδώσει η εταιρία courier.

Στη συνέχεια όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις μας, θα παραλάβετε ένα δεύτερο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει με τον κωδικό αποστολής και την εταιρία courier με την οποία θα σταλεί, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το στάδιο αποστολής των προϊόντων σας.

Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους ετοιμοπαράδοτα. Αυτό εγγυάται άμεση αποστολή της παραγγελίας.

Παραλαβή προϊόντων μπορεί να γίνει και από την έδρα μας  (Βαλαωρίτου 13-Θεσσαλονικη-κέντρο).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ingroso.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Με ΕΛΤΑ COURIER και κόστος  έως 2kgr 2,23 € με ΦΠΑ.Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με

2,23 € με ΦΠΑ.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή.

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για τον τρόπο αποστολής και πληρωμής.